info(at)laptop-components.hu / Hé - Pé 7:30 - 15:30

Lenovo Z585 csuklópántok a laptopra

Pót csuklópántok a laptopra Lenovo Z585, 1 pár (jobb és baloldali pánt), új, 2 év jótállás

Áru raktáron van
16 156 Ft
12 721 Ft Áfa nélkül

Raktáron 1 db

Kosárba

LENOVO

Már 14 éve a piacon.

Laptop alkatrészek és laptop szerviz.

19393 Adagoló pontok

100% -os készlet raktáron és gyors szállítás

30 napos visszatérési idő

CSUKLÓPÁNTOK LAPTOPRA Lenovo Z585

A laptopon milyen feladatot lát el a csuklópánt?

A laptop csuklópántja lehetővé teszi azt, hogy a laptop a képernyőt tartalmazó fedelét kényelmesen ki tudjuk nyitni és le tudjuk csukni. A csuklópánt lehetővé teszi azt, hogy az LCD képernyőt a kívánt dőlésszögben állítsuk be, vagy teljesen becsukjuk. becsukott állapotban arra használhatjuk a laptopot amiért készült, utazásunk alkalmával kényelmesen vihetjük magunkkal.

 Nyissa meg a notebookot
Laptop csuklópántok   

A csuklópántok hogyan sérülhetnek meg?

A laptop csuklópántja leggyakrabban úgy sérül meg, hogy a gép leesik, vagy nem vigyázva használjuk. A csuklópántok még úgy is megsérülhetnek, hogy a kenőanyag kiszárad, miáltal a csuklópánt nehezen nyílik, majd elpattan. Nem muszáj, hogy a csuklópántok megmerevüljenek, hanem meg is lazulhatnak. Az ilyen csuklópánt az LCD képernyőt nem tartja a kívánt dőlésszögben, hanem becsukódik. Nagyon gyakran megtörténok az is, hogy az LVDS kábel sérül meg, amely összekapcsolja a számítógép alaplemezét (grafikus kártyáját) az LCD képernyővel, a mikrofonnal és a webkamerával.

 

Milyen csuklópántot válasszak?

Amennyiben úgy dönt, hogy kicseréli a laptopjának csuklópántját, elég ha az e-schopunk honlapján kikeresi az elromlott laptop típusát. Ezt követően, amennyiben a kínálatunkban van, a honlapon megjelenik a laptop megfelelő csukópántjának típusa. A keresőbe megadhatja a csuklópánt típusát is, amely a csuklópántra rá van írva.

Laptop csuklópántok tartóval

 

A laptop típusa részére:Lenovo Z585

A CSOMAGOLÁS TARTALMAZ:

1 pár laptop pót csuklópántot Lenovo Z585


Vélemények a Heureka

Teljes leírás