info(at)laptop-components.hu / Hé - Pé 7:30 - 15:30

Sony Vaio VPC-CA2S1E Tápcsatlakozó laptop részére

SONY VAIO

Tápcsatlakozó a Sony Vaio VPC-CA2S1E laptop részére, új, jótállás 2 év

4 660 Ft
3 851 Ft Áfa nélkül

Termék elérhetőség: Kérésre

Kosárba

Miért vásárol tőlünk?

Mert egyedi előnyeink vannak az Ön számára.

Egyéb okok

9769 Adagoló pontok

100% -os készlet raktáron és gyors szállítás

30 napos visszatérési idő

TÁPCSATLAKOZÓ A Sony Vaio VPC-CA2S1E LAPTOPHOZ

 

MIRE SZOLGÁL A TÁPCSATLAKOZÓ?

A tápcsatlakozó a laptop egyik nagyon fontos része,aemely lehetővé teszi az elektromos áram a töltőből a laptopba történő juttatását. Az átvezetett elektromos áramnak köszönhetően a laptop tud működni.

 

 

 Laptop csatlakozóval
Hátsó csatlakozók

HOGYAN RONGÁLÓDHAT MEG A LAPTOP TÁPCSATLAKOZÓJA?

A tápcsatlakozó pl. megsérülhet akkor, amikor a töltés során a laptop a sarkára esik. Vagy akkor, amikor a töltőre rákapcsolva valaki beleakad a töltő kábelébe. Ebben az esetben a tápkapcsoló a laptop belsejében sérül meg, és a megjavításának egyetlen lehetséges módozata a cseréje. A tápkapcsoló megsérülhet akkor is, ha nem az Ön laptopja típusának készített töltőre kapcsolja.


MIBŐL TUDOM MEG, HOGY A LAPTOPP TÁPKAPCSOLÓJA ROSSZ?

1. Már a ránézésre is megállapítható, hogy a tápkapcsoló mechanikusan sérült. Amennyiben látható jele van a károsodásnak és a tápkapcsoló nem működőképes, ki kell cserélni.

2. A konnektor látszatra nem mutatja semmi jelét a károsodásnak,a laptopot mégsem lehet árammal feltölteni. Ebben az esetben ajánlatos egy másik töltőt kipróbálni és megállapítani, hogy a laptop feltöltődik-e vagy sem. Jó, ha a töltő működőképességét kipróbáljuk egy másik laptopon, hogy kizárjuk a töltő esetleges meghibásodását. Amennyiben a töltő működőképes és a laptopot nem lehet bekapcsolni (akkumulátor nélkül), lehetséges a tápcsatlakozó meghibásodása.

3. A laptop csak a tápcsatlakozó bizonyos helyzetében töltődik. Ebben az esetben szó lehet a töltő vagy a konnektor meghibásodásáról. Ismét legjobban tesszük, ha a tölt egy másik laptoppal leteszteljük vagy mérőkészülékkel lemérjük. Amennyiben a töltő rendben lesz, de a töltés a konnektor mozgatásakor rendszertelenséget mutat ki, a hiba a tápkapcsolóban lesz.

4. A laptopot a töltővel be lehet kapcsolni, működik, de az akkumulátor nem töltődik. Ebben az esetben a meghibásodás a töltőben lehet, vagy a töltő nem az Ön laptopja típusának készült. Amennyiben a töltőrendben van, hiba lehet az akkumulátorban, tápcsatlakozóban vagy a laptop alaplemezében.

 
Milyen csatlakozót kell választanom a laptopomhoz?
 Milyen csatlakozót kell választanom a laptopomhoz?

MILYEN TÁPCSATLAKOZÓT VÁLASSZAK AZ ÉN LAPTOPOMNAK?

A laptop részére a megfelelő tápcsatlakozót a laptop típusa alapján lehet kiválasztani. Ez a tápkapcsoló a Sony Vaio VPC-CA2S1E laptop részére készült, és a töltő konnektorának mérete 5,5 x 2,5 mm. A tápkapcsoló több színű lehet, és ki lehet cserélni, pl. a sárga színűt kékre és fordítva. Nem csak az fontos, hogy a töltő konnektorának milyen a mérete, de a töltőnek megfelelőnek kell lennie az Ön laptopja típusának, hogy össze lehessen őket kapcsolni. Gondoljon arra, hogy az esetleges javítások elvégzését jobb szakemberre bízni..

 

 

A laptop típusának készült: Sony Vaio VPC-CA2S1E

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:


Állaga: Új
Jótállás: 2 év


A CSOMAGOLÁS TARTALMAZ:

Tápcsatlakozót a Sony Vaio VPC-CA2S1E laptopra

Vélemények a Heureka

Rokon modellcsaládok