info(at)laptop-components.hu / Hé - Pé 8:00 - 16:00

Kijelző a SAMSUNG NP-R519-JS02DE 15,6" HD CCFL 30 pin laptop részére - Fényes

Samsung

Pótképernyő - kijelző SAMSUNG NP-R519-JS02DE 15,6", HD 1366x768, 30 pin, CCFL, fényes felület, 2 év jótállás

27 785 Ft
22 963 Ft Áfa nélkül

Termék elérhetőség: Közvetlenül küldeni  Csütörtökön 29.8. veled leszek

Raktáron > 4 db

Kosárba

LCD PÓTKIJELZŐ AZ SAMSUNG NP-R519-JS02DE TÍPUSÚ LAPTOP RÉSZÉRE

 

A kijelző a laptop egyik legfontosabb része, ezért ügyelünk, hogy az pótalkatrész a legjobb minőségű legyen. A kép és szöveg  különféle módozatú megjelenítését szolgálja. Nagyon könnyen megsérülhet, ezért a laptoppal  legnagyobb óvatossággal kell bánni. A leggyakrabban bekövetkezett sérülések közé a mechanikai sérüléseket lehet besorolni, mint pl. széttört vagy megrepedt kijelző. Továbbá még a függőleges csíkozást, kijelző sötétségét, villogását vagy egyenetlen fényességét.

Gebrochenes Display 15,6"

 

displej 15,6" Slim

LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ LCD KIJELZŐ!

A raktáron csakis eredeti kijelzőket tartunk, amelyek a jótállás egész ideje alatt a pixelek hibásodása nélkül, teljesítik az A+ minőségi kategória igényes feltételeit.

HOGYAN TUDJA MEGÁLLAPÍTANI MILYEN KIJELZŐ SZÜKSÉGES A LAPTOPJÁHOZ?

A kijelzőt a laptop modeljle alapján lehet kikeresni, amely megjelölés megtalálható a laptop alulsó részén található címkén vagy az akkumulátor alatt. Rendszerint ábrázolva van egy keretben  vagy a billentyűzetnél a  vázon is. Abban az esetben, amennyiben a sérült vagy megrepedt kijelző le van szerelve,  a típus megjelölését megtalálhatja a  kijelző modeljlének alkalmazásával, amely az EAN kódnál található címkén van feltüntetve. 

Wie können Sie finden Display für Notebook

  

displej 10,1"

HOGYAN KÜLÖNBÖZTETTHETŐ MEG A MATT VAGY A FÉNYES LCD KIJELZŐ?

Csakis felszíni kidolgozásról van szó és Önön függ, hogy melyik módozatot részesíti előnyben. Amennyiben rátekint a fényes módozatú kijelzőre meglátja rajta a tükörképét. Viszont a tarka színeivel és a telített képábrázolásával jobban kiemelkedik. De ha kivilágított környezetben dolgozik, inkább a matt módozatot ajánljuk, amely Önnek biztosítani fogja azt, hogy a fénysugarak nem lesznek visszaverve a szemébe. 

 

Műszaki paraméterek:


Állapot: Új
Jótállás: 2 év
Osztály: A+ hibás pixelek nélkül
Méret: 15,6" (13.6"x7.6")
Képfelbontás: WXGA (1366x768 HD)
Konnektor: 30 pin + 2pin
Alávilágítás: CCFL
Kijelző felszíne: Fényes


A CSOMAGOLÁS TARTALMAZ:

Pótkijelző a SAMSUNG NP-R519-JS02DE laptophoz Alapadatok: fényes felület, mérete 15,6", képfelbontása HD 1366x768, CCFLalávilágítás, 30 pines konnektor.

Vélemények a Heureka