info(at)laptop-components.hu / Hé - Pé 7:30 - 15:30

Kijelző a HP Compaq Pavilion DM4-1160US 14,0“ 40pin HD LED SlimTB laptop részére - Fényes

Áru nincs raktáron
Az árú nincs a raktárban
32 809 Ft
25 834 Ft Áfa nélkül

Kosárba


Értesíts engem, mikor elérhető

Pótképernyő - kijelző HP Compaq Pavilion DM4-1160US 14", HD 1366x768, SlimTB, 40 pin, LED, Kijelző felszíne: Fényes,2 év jótállás

HP

Miért vásárol tőlünk?

Mert egyedi előnyeink vannak az Ön számára.

Egyéb okok

17749 Adagoló pontok

100% -os készlet raktáron és gyors szállítás

30 napos visszatérési idő

LCD PÓTKIJELZŐ AZ HP Compaq Pavilion DM4-1160US TÍPUSÚ LAPTOP RÉSZÉRE

 

A kijelző a laptop egyik legfontosabb része, ezért ügyelünk, hogy az pótalkatrész a legjobb minőségű legyen. A kép és szöveg  különféle módozatú megjelenítését szolgálja. Nagyon könnyen megsérülhet, ezért a laptoppal  legnagyobb óvatossággal kell bánni. A leggyakrabban bekövetkezett sérülések közé a mechanikai sérüléseket lehet besorolni, mint pl. széttört vagy megrepedt kijelző. Továbbá még a függőleges csíkozást, kijelző sötétségét, villogását vagy egyenetlen fényességét.

Gebrochenes Display 15,6"

 

displej 15,6" Slim

LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ LCD KIJELZŐ!

A raktáron csakis eredeti kijelzőket tartunk, amelyek a jótállás egész ideje alatt a pixelek hibásodása nélkül, teljesítik az A+ minőségi kategória igényes feltételeit.

HOGYAN TUDJA MEGÁLLAPÍTANI MILYEN KIJELZŐ SZÜKSÉGES A LAPTOPJÁHOZ?

A kijelzőt a laptop modeljle alapján lehet kikeresni, amely megjelölés megtalálható a laptop alulsó részén található címkén vagy az akkumulátor alatt. Rendszerint ábrázolva van egy keretben  vagy a billentyűzetnél a  vázon is. Abban az esetben, amennyiben a sérült vagy megrepedt kijelző le van szerelve,  a típus megjelölését megtalálhatja a  kijelző modeljlének alkalmazásával, amely az EAN kódnál található címkén van feltüntetve. 

Wie können Sie finden Display für Notebook

  

displej 10,1"

HOGYAN KÜLÖNBÖZTETTHETŐ MEG A MATT VAGY A FÉNYES LCD KIJELZŐ?

Csakis felszíni kidolgozásról van szó és Önön függ, hogy melyik módozatot részesíti előnyben. Amennyiben rátekint a fényes módozatú kijelzőre meglátja rajta a tükörképét. Viszont a tarka színeivel és a telített képábrázolásával jobban kiemelkedik. De ha kivilágított környezetben dolgozik, inkább a matt módozatot ajánljuk, amely Önnek biztosítani fogja azt, hogy a fénysugarak nem lesznek visszaverve a szemébe. 

 

Műszaki paraméterek:


Állapot: Új
Jótállás: 2 év
Osztály: A+ hibás pixelek nélkül
Méret: 14“ (12"x7.4") SlimTB
Képfelbontás: WXGA (1366x768) HD
Konnektor: 40 pin
Alávilágítás: LED
Kijelző felszíne: Fényes


A CSOMAGOLÁS TARTALMAZ:

Pótkijelző a HP Compaq Pavilion DM4-1160US laptophoz Alapadatok: mérete 14", képfelbontása HD 1366x768, SlimTB, Kijelző felszíne: Fényes, LED alávilágítás, 40 pines LED konnektor.

Videonávody

Vélemények a Heureka