info(at)laptop-components.hu / Hé - Pé 7:30 - 15:30

Fujitsu Siemens Esprimo Mobile MS2216 töltö a laptophoz 65W

Áru raktáron van
10 337 Ft
8 139 Ft Áfa nélkül

Raktáron 3 db

Kosárba

Töltö a laptophoz Fujitsu Siemens Esprimo Mobile MS2216 Paraméterek: 5,5x2,5mm, 20V/3,25A/65W, Jótállás: 2 év

Fujitsu

Miért vásárol tőlünk?

Mert egyedi előnyeink vannak az Ön számára.

Egyéb okok

17672 Adagoló pontok

100% -os készlet raktáron és gyors szállítás

30 napos visszatérési idő

TÖLTÖ AZ Fujitsu Siemens Esprimo Mobile MS2216 65W LAPTOPHOZW

  

 

KÍNÁLATUNKBAN TALÁLHATÓK TÖTÖK TÖBB TÍPUSÚ LAPTOPHOZ.

A töltő az Ön laptopja akkumulátorának feltöltéséhez elengedhetetlen tartozéka.  Viszont megtörténhet, hogy  a töltő mechanikusan megsérül és elromlik vagy el is vesztheti. De az sem felesleges amennyiben  a laptopjához még egy új töltőt vásárol, amelyet jól tud hasznosítani pl. az utazás során vagy a munkahelyén. A kínálatunkban megtalálhatóak az összes laptopot gyártó cég általi típusokhoz használaható töltők.

NabíječkaLogo CE RoHS FC

 

MINÖSÉGI TANUSÍTVÁNNYAL RENDELKEZÖ TÖLTÖK.

Az összes általunk kínált töltő rendelkezik  a minőséget igazoló CE, ROHS tanúsítvánnyal. A töltők ferrit szűrőt és minőségi biztosítással vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a túlhevülését, túlfeszültségét és túlterhelését.

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELÖT?

A mi honlapunkon nem hiányozhat a keresőablak, amelynek köszönhetően megtalálhatja az Ön laptopjához tartozó tötlő típusát. Továbbá szükségesek még az adatok V (Volt), A (Amper) és W (Watt) értéke, amelyek a töltőn  OUTPUT: 20V / 3,25A / 65W  formátumban vagy a laptopon INPUT: 20V / 3,25A / 65W formátumban van feltüntetve.  A feszültség (Volt) értékének mindig egyezőnek kell lenni. Az áram intenzitása (Amper) értékének mindig megegyezőnek vagy nagyobb értékűnek kell lennie, mint amely a laptopon fel van tüntetve. Ez a paraméter megadja a maximális áram értékét, amellyel a töltőt le lehet terhelni. Az áram vételezését a laptop saját maga határozza meg. Az áramerősség (Watt)  értékét a feszültség és az áramlás szorzatával kapható meg, pl. 20V x 3,25A = 65W.  A konnektor nagysága mindig fel van tüntetve a termék leírásában pl. 5,5mm x 2,5mm. Mindig szükséges, hogy a töltő kiválasztásánál figyelembe vegyük a laptop gyártóját, hogy biztosítva legyen a két készülék egymás iránti kompatibilitása.

A töltő kiválasztása

 

Műszaki adatok:

Állapot: Új

Jótállás: 2 év

Teljesítmény: 20V / 3,25A / 65W

Konnektor: 5,5mm x 2,5mm

Gyártó: MOVANO

 

 

A csomagolás tartalma:

Csatlakozó kábel és töltő az  Fujitsu Siemens Esprimo Mobile MS2216 65W laptophoz

Vélemények a Heureka

Rokon modellcsaládok